Gone Home

  • Eerste releasedatum 15 augustus 2013
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Gameliner score -

Trailer: Gone Home komt naar iOS

De bekende interactieve storyteller Gone Home komt naar iOS. Vijf jaar na de oorspronkelijke pc-release krijgt de game vanaf volgende week ook een mobiele variant.

Gone Home is een interactieve storytelling-game. Na een lange rondreis kom je eindelijk thuis om er dan achter te komen dat je familie verhuisd is en iemand anders nu in jouw huis woont. In first-person doorzoek je het huis om zo alle mysteries rondom deze nieuwe familie te ontrafelen. Gone Home kwam oorspronkelijk in 2013 uit op de pc. Daarna is de game ook nog op de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch uitgekomen. Vanaf volgende week kan iOS aan het lijstje beschikbare platformen worden toegevoegd.

Gone Home is momenteel beschikbaar voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Vanaf 11 december is de game ook beschikbaar voor iOS

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?