Tiny Tina's Wonderlands

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 25 maart 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Gourmet's Charade voor Tiny Tina’s Wonderlands krijgt launch trailer

De nieuwe Gourmet's Charade DLC voor Tiny Tina’s Wonderlands is net verschenen. Met de nieuwe trailer kun je je voorbereiden op de ontmoeting met Imelda the Sand Witch in Vesper's tweede Mirror of Mysteries.

Met de Gourmet's Charade DLC hebben de spelers opnieuw de mogelijkheid om allerlei soorten buit in een kerker te bemachtigen. Dat kan helpen bij het voltooien van het hoofdverhaal. De ontwikkelaars beloven een uitdagend en herspeelbaar avontuur. Vijanden in de nieuwe Tiny Tina's Wonderlands-uitdaging hebben een hogere moeilijkheidsgraad die verder schaalt met het niveau van de Destinybringer. In de uitbreiding zal er iedere drie weken na release een nieuw drankje zijn dat Imelda zal maken om eennog vraatzuchtiger beest te worden om tegen te vechten. Iedere moeilijkere versie geeft een nieuwe legendarische buit wanneer die verslagen wordt. Het is belangrijk om op te merken dat elke vorm van Imelda op volgorde moet worden verslagen, zelfs als je Gourmand's Charade pas op een later tijdstip probeert. Naast deze nieuwe items is er een breed scala aan cosmetische items om te verzamelen. Deze worden willekeurig door vijanden gedropt of via het Rad van Fortuin verkregen.

De Gourmet's Charade DLC voor Tiny Tina’s Wonderlands is nu te koop en zit inbegrepen bij de season pass.

BRON Gearbox

Over auteur Kyllian Franken

Kyllian Franken Naast het schrijven voor Gameliner neemt onze Kyllian regelmatig de controller ter hand om zich in een tof avontuur te storten. Of het nu gaat om een sciencefiction game als Mass Effect of een thriller als BioShock, Kyllian speelt wat Kylli-kan. Ook voor een goede indie game draait hij zijn hand niet om. Sterker nog, stiekem heeft hij er een zwak voor. Kijk dus niet raar op als je hem betrapt op een speelsessie met Sable of Road 96.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?