Planet Zoo

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 5 november 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie , Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Grasslands Animal Pack komt naar Planet Zoo

Frontier komt met de nieuwe uitbreiding Planet Zoo: Grasslands Animal Pack voor hun populaire dierentuinsimulator. Daarbij hoort natuurlijk een leuke trailer die alle dieren laat zien.

In deze uitbreiding voor Planet Zoo zitten acht nieuwe dieren: het negenbandgordeldier, met zijn buitengewone pantser; de manenwolf, met zijn indrukwekkend lange benen; de nieuwsgierige emoe, met zijn herkenbare grijze verenkleed; de behendige en ongrijpbare caracal; de waakzame roodnekwallaby; de gestreepte hyena; en de opvallende blauwe gnoe. Als die dieren niet genoeg zijn, kun je ook de dierentuin opfleuren met vijf nieuwe vlindersoorten. Die kun je tentoonstellen in een exhibitie waar je gasten doorheen lopen terwijl de vlinders om ze heen fladderen. Als je benieuwd bent hoe dit eruitziet, kun je de trailer hieronder bekijken.

De Planet Zoo: Grasslands Animal Pack uitbreiding is vanaf 13 december te spelen op pc.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?