Blue Protocol

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre MMO , JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Gratis MMO Blue Protocol komt naar het Westen

Ook Bandai Namco liet een nieuwe game zien tijdens The Game Awards. Blue Protocol is een gratis MMO die naar pc en consoles komt.

Bandai Namco en Amazon Games hebben de handen ineengeslagen. Dit hebben ze gedaan voor de Westerse release van Blue Protocol. Blue Protocol is een gratis MMORPG in anime-stijl die ontwikkeld wordt door Bandai Namco. Een aantal jaren geleden had Bandai Namco Blue Protocol al aangekondigd. De game staat gepland voor een release in Japan in de vroege lente van 2023, maar tijdens The Game Awards werd onthuld dat de game ook buiten Japan uitkomt. Samen met Amazon Games brengt Bandai Namco de game namelijk ook naar het Westen. Of de Westerse versie van de MMO gelijktijdig met de Japanse release uitkomt, is nog niet zeker.

Blue Protocol verschijnt in 2023 voor de pc via Steam, de PlayStation 5 en de Xbox Series.

BRON The Game Awards

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?