Trailer: GRID Legends gameplay en releasedatum vrijgegeven

Geplaatst:

Onlangs kwam er een nieuwe trailer online voor GRID Legends, waarin we een eerste blik kunnen werpen op de gameplay en de releasedatum van de game.

Uitgever Electronic Arts en ontwikkelaar Codemasters onthulden via de trailer dat GRID Legends uitkomt op 25 februari 2022. Daarnaast kregen we de eerste gameplay beelden te zien. In GRID Legends kun je racen op traditionele circuits, maar ook door verschillende steden waaronder Parijs, Moskou en Londen. Er is uiteraard ook een nieuwe story- en career modus te vinden in de GRID game. De naam van de story modus is 'Driven to Glory' en we komen er een bekend gezicht in tegen. De acteur Ncuti Gatwa, bekend van Sex Education, vertolkt de rol van één van de coureurs die strijden om de titel. Wanneer je de story modus hebt voltooid, gaat de game over in de career modus, waarin je nog een hoop evenementen tegenkomt en een serie aan kampioenschappen kunt voltooien.

GRID Legends is beschikbaar vanaf 25 februari 2022 voor de Xbox One, Xbox Series X en S, PlayStation 5, PlayStation 4, Steam en Origin.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot GRID Legends

Series

GRID

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 februari 2022

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord