Trailer: Grootste Broforce update toont spierballen

Geplaatst:

Voor wie dacht dat Broforce voltooid verleden tijd was, heeft het mooi mis. Devolver Digital toont in een nieuwe trailer de spierballen met de introductie van de Broforce Forever update.

Schrik niet, maar het is al ruim acht jaar geleden dat de spierballen en het testosteron je om de oren vlogen in Broforce. Dit betekent echter niet dat ontwikkelaar Free Lives de game de rug toe heeft gekeerd. Sterker nog, er komt begin volgend jaar een heuse update voor de game uit. Devolver Digital heeft alvast een teaser vrijgegeven voor deze uitbreiding, maar wat ons exact te wachten staat is nog niet bekend. Wel geven zij aan dat het de grootste Broforce update tot dusver is en dat het nieuwe Bro's, nieuwe missies en nieuwe Freedoms naar de game brengt.

De Broforce Forever update verschijnt ergens in het begin van 2023.

Bron: Devolver Digital
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Broforce

Series

-

Uitgever

Devolver Digital

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch

Releasedatum

7 april 2014

Ontwikkelaar

Free Lives

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord