Solium Infernum

  • Ontwikkelaar League of Geeks
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Helse strategiegame Solium Infernum aangekondigd

League of Geeks heeft via een trailer de strategiegame Solium Infernum aangekondigd. Door de cinematische trailer is de sfeer van de game in ieder geval duidelijk.

De naam Solium Infernum komt je misschien al bekend voor, want het is niet de eerste keer dat er een strategiegame met deze naam verscheen. Solium Infernum verscheen namelijk al in 2009. League of Geeks heeft echter besloten om de game een modern jasje te geven. Hierdoor wordt er veel inspiratie uit het origineel gehaald en speelt het zich af in de hel. Je speelt als een van de acht Achfiend die ieder hun eigen unieke krachten en soldaten hebben. Via oorlog, rituelen, diplomatie en leugens kun je het tij keren en de macht overnemen. Je kunt besluiten om dit in je eentje te doen of in de multiplayer sessies te duiken. Hier speel je samen met nog vijf andere op een map. De helse en zeer cinematische trailer is hieronder te bekijken.

Solium Infernum gaat ergens in 2023 verschijnen voor de pc.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?