Trailer: Hindsight heeft een releasedatum gekregen

Geplaatst:

Tijdens de Annapurna Interactive Showcase kreeg Hindsight een releasedatum. Je kunt dit jaar nog de herinneringen van de vrouw onderzoeken en bekijken in dagelijkse objecten.

Herinneringen zorgen ervoor dat we kunnen terug kijken naar de droevige en gelukkige momenten die we hebben meegemaakt. In Hindsight zie je deze herinneringen in dagelijkse objecten en moet je op die manier het leven van de vrouw achterhalen. Het probleem is alleen dat herinneringen kunnen veranderen als je kijkt met een ander perspectief. Als we de Steam-pagina moeten geloven kun je niet alles uit het verleden met je terugnemen naar het heden, maar wat neem je dan mee? De trailer geeft al een goed beeld van de art stijl en een korte introductie van het verhaal.

Hindsight verschijnt op 4 augustus voor de pc en Nintendo Switch.

Bron: Annapurna Interactive Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hindsight

Series

-

Uitgever

Annapurna Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasewindow

4 augustus 2022

Ontwikkelaar

Team Hindsight

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord