Hitman 2: Hantu Port

  • Ontwikkelaar IO Interactive
  • Eerste releasedatum 26 maart 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Stealth
  • Gameliner score

Trailer: Hitman 2 trailer toont Sniper Assassin DLC-map

IO Interactive heeft een trailer vrijgegeven waarin de eerste Sniper Assassin DLC-map wordt getoond. De nieuwe missie speelt zich af in Hantu Port waar Agent 47 naar is afgereisd om af te rekenen met drie kidnappers.

Hantu Port is de eerste DLC-missie voor Hitman 2 en deze is onderdeel van zowel Expansion Pack 1 als van de complete Expansion Pass. In de trailer is te zien dat Agent 47 drie kidnappers moet elimineren om zo twee gijzelaars te redden. Net als bij de eerste Sniper Assassin-map is het bedoeling om dit zo stilletjes mogelijk te doen, waarbij je de omgeving tegen de vijanden moet gebruiken.

De Sniper Assassin-map Hantu Port verschijnt op 26 maart voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON IO Interactive

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?