Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Horror Stories: Harvest Hunt

  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc
  • Genre Indie , Horror , Stealth , Roguelike
  • Gameliner score -

Trailer: Horror Stories: Harvest Hunt aangekondigd

Heb je zin in een horrorgame die allerlei genres met elkaar combineert en een eigen visuele stijl heeft? Dan is de net aangekondigde Horror Stories: Harvest Hunt misschien iets voor jou.

Horror Stories: Harvest Hunt is een mix van allerlei genres. De ontwikkelaars noemen het een singleplayer survival horrorgame waarin je moet sluipen. Tegelijkertijd kun je de game meerdere keren spelen, want het is ook nog eens een roguelike. Het draait allemaal om Luna Nova, een dorp dat vervloekt is. Jij moet elke avond op pad door de maisvelden in de hoop dat je de mensen kunt redden. Om je daarmee te helpen krijg je een deck met een kaarten. Deze brengen vaardigheden, geluk en allerlei bonussen. Terwijl je monsters moet ontwijken, is het ook nog de bedoeling dat je grondstoffen verzamelt voor het dorp. Elke run duurt ongeveer vijftien minuten en elke nacht heeft weer nieuwe uitdagingen. De aankondigingstrailer laat zien wat je van de gameplay kunt verwachten. De stijl van Horror Stories: Harvest Hunt doet een beetje denken aan de horror kaartgame Inscryption.

Horror Stories: Harvest Hunt heeft nog geen releasedatum, maar tijdens de Steam Next Fest van 19 juni kun je de demo uitproberen.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?