Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

In Sound Mind

  • Ontwikkelaar We Create Stuff
  • Eerste releasedatum 28 september 2021
  • Platformen Pc , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Trailer: In Sound Mind releasedatum aangekondigd

In Sound Mind heeft een releasedatum te pakken. Modus Games onthult het nieuws middels een nieuwe trailer, waarin we nog meer te weten komen dan alleen de releasedatum.

In Sound Mind is een horrorgame die flink wat paranormale activiteiten uitstraalt. De trailer wordt voorzien van commentaar van de protagonist. Hij is zowel bang als gefascineerd in alles wat hij tegenkomt hier. Het is belangrijk om je verstand erbij te houden, zeker wanneer de realiteit om je heen begint af te brokkelen. In Sound Mind heeft een diverse cast aan monsters die de speler moet confronteren. De speler zelf is echter niet zwaar bewapend, een zaklamp en een handgeweer is alles wat je lijkt te krijgen. Bekijk hier de preview van In Sound Mind.

In Sound Mind is beschikbaar vanaf 3 augustus voor de pc, Xbox Series, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

BRON Modus Games

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?