Trailer: In Sound Mind releasedatum aangekondigd

Geplaatst: 20 april 2021 15:20

In Sound Mind heeft een releasedatum te pakken. Modus Games onthult het nieuws middels een nieuwe trailer, waarin we nog meer te weten komen dan alleen de releasedatum.

In Sound Mind is een horrorgame die flink wat paranormale activiteiten uitstraalt. De trailer wordt voorzien van commentaar van de protagonist. Hij is zowel bang als gefascineerd in alles wat hij tegenkomt hier. Het is belangrijk om je verstand erbij te houden, zeker wanneer de realiteit om je heen begint af te brokkelen. In Sound Mind heeft een diverse cast aan monsters die de speler moet confronteren. De speler zelf is echter niet zwaar bewapend, een zaklamp en een handgeweer is alles wat je lijkt te krijgen. Bekijk hier de preview van In Sound Mind.

In Sound Mind is beschikbaar vanaf 3 augustus voor de pc, Xbox Series, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: Modus Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot In Sound Mind

Series

-

Uitgever

Modus Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 september 2021

Ontwikkelaar

We Create Stuff

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord