Trailer: Insurgency: Sandstorm update Operation: Livewire nu beschikbaar

Geplaatst:
Aangepast: 17 november 2022 21:13

Er is een nieuwe update uit voor Insurgency: Sandstorm. Om dit heugelijke feitje te vieren heeft Focus Home Interactive een nieuwe trailer vrijgegeven van de Operation: Livewire update.

New World Interactive en Focus Entertainment kondigen vandaag aan dat de nieuwe Operation: Livewire update voor Insurgency: Sandstorm beschikbaar is. In een nieuwe trailer wordt getoond wat deze update allemaal met zich meebrengt. Zo voegt de update een nieuwe gamemodus Defusal toe. Zoals de naam al doet vermoeden is het de bedoeling dat je als Insurgent de bom moet verdedigen en als Security de bom juist binnen de tijd moet zien te ontmantelen. Ook worden er nieuwe wapens geïntroduceerd zoals de M50 en RPK. Last but not least worden ook de Gear Sets Gunner en Seasoned Fighter toegevoegd.

Bovenstaande geldt voor iedereen, maar als je extra hebt neergeteld voor de premium content dan staan er nog wat nieuwigheden te wachten. Namelijk twee nieuwe weaponskins: Black Powder en Damascus. Ook heb je dan de beschikking over nog twee extra Gear Sets. Voor de Security is dat Technician en voor de Insurgent is dat Dealer.

De Insurgency: Sandstorm - Operation: Livewire update is vanaf nu beschikbaar. De game is speelbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc.

Bron: Focus Entertainment
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Insurgency: Sandstorm

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

12 december 2018

Ontwikkelaar

New World Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord