Trailer: InXile werkt aan vr PvP shooter

Geplaatst:

InXile werkt aan een nieuwe vr PvP shooter. Deze game heet Frostpoint VR: Proving Grounds en moet dit jaar nog verschijnen.

InXile Entertainment, de studio achter onder andere de Wasteland-games, werkt aan een nieuwe vr PvP Shooter. Middels een nieuwe trailer werd deze nieuwe game, genaamd Frostpoint VR: Proving Grounds, aangekondigd. Frostpoint VR: Proving Grounds is een team-based PvP shooter waarbij twee teams, die elk bestaan uit tien spelers, het tegen elkaar opnemen. De teams strijden op verschillende Sci-fi-geïnspireerde maps tegen elkaar in verschillende speelmodi. In de modus Capture and Control moet je bijvoorbeeld met je team de controle over een verlaten militaire basis vasthouden. De spelers uit het andere team zijn echter niet de enige vijanden die je in de game tegenkomt. De maps zitten namelijk ook vol met vreemde half-mechanische wezens die je maar wat graag omleggen.

Frostpoint VR: Proving Grounds moet dit jaar nog verschijnen voor de pc op Oculus Rift, HTC Vive VR en Valve Index headsets.

Bron: InXile Entertainment
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Frostpoint VR: Proving Grounds

Series

-

Uitgever

inXile Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc, VR

Releasewindow

2020

Ontwikkelaar

InXile Entertainment

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord