Trailer: J.K. Simmons vertolkt rol in Baldur's Gate 3

Geplaatst: 24 februari 2023 13:30

Larian Studios heeft een grote acteur weten binnen te hengelen voor Baldur's Gate 3. Niemand minder dan J.K. Simmons gaat de rol spelen en inspreken van General Ketheric Thorm.

Gisteren tijdens de State of Play kwam Baldur's Gate 3 even langs. Naast het feit dat de RPG naar de PlayStation 5 komt, is er ook bekendgemaakt dat een Oscar-winnaar onderdeel is van de cast. J.K. Simmons (Whiplash, Spider-Man, Invincible) vertolkt de rol van General Ketheric Thorm. De beste man is de antagonist in de volledige versie van Baldur's Gate 3. Ketheric is een personage met complexe ambities en motivaties. Dit is niet de eerste keer dat J.K Simmons stemacteerwerk verricht in een game. Eerder speelde hij al de Amerikaanse president in Command and Conquer Red Alert 3 en kwam hij voor in Portal 2 als Cave Johnson.

Baldur's Gate 3 is beschikbaar vanaf 31 augustus voor de pc en PlayStation 5. De Early Access-versie van de game is nu te spelen via Steam.

Bron: Larian Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Baldur's Gate 3

Series

-

Uitgever

Larian Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

6 oktober 2020

Ontwikkelaar

Larian Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord