Just Die Already

  • Ontwikkelaar DoubleMoose Games
  • Eerste releasedatum 20 mei 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Simulatie
  • Gameliner score -

Trailer: Just Die Already toont de struggles van bejaarden

Just Die Already heeft een releasedatum. In deze sandbox-game van de makers van Goat Simulator staan chaos en humor in de spotlight.

De wereld is door een crisis tot totale stilstand gekomen. Er worden geen mensen meer geboren en de bejaarden zijn er in overvloed. Het bejaardenhuis heeft je eruit gegooid en om nu aan een zorgverzekering te komen, moet je de meest bizarre stunts uitvoeren. Just Die Already geeft de speler vrijheid om de sandbox te gebruiken hoe hij/zij dat wil. De game is te spelen op de pc en consoles, maar bezit over een complete cross-platform ervaring. Jawel, de game is namelijk ook te spelen met je vrienden.

Just Die Already is beschikbaar vanaf 20 mei voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON Curve Digital

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?