Trailer: Kingdom Hearts Integrum Masterpiece naar Nintendo Switch Cloud

Geplaatst:
Aangepast: 10 februari 2022 12:56

De Kingdom Hearts-games komen naar de Nintendo Switch. De gehele collectie, onder de naam Kingdom Hearts Integrum Masterpiece, komt naar Nintendo Switch Cloud Streaming.

Goed nieuws voor Kingdom Hearts-fans die de games in de trein of in het park willen spelen. Tijdens de Nintendo Direct werd namelijk Kingdom Hearts Integrum Masterpiece onthuld. Dit is een compilatie van de gehele Kingdom Hearts-serie, die later via Nintendo Switch Cloud Streaming beschikbaar is op de hybride console. Je kunt straks via Cloud Streaming Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue, en Kingdom Hearts III + Re Mind op je Switch spelen. De games zijn individueel te verkrijgen, maar dus ook in een duchtige compilatie genaamd Kingdom Hearts Integrum Masterpiece.

Wanneer Kingdom Hearts Integrum Masterpiece via Nintendo Switch Cloud Streaming beschikbaar is, is nog niet bekend.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kingdom Hearts Integrum Masterpiece

Series

Kingdom Hearts

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord