Trailer: Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning komt naar Nintendo Switch

Geplaatst: 20 januari 2021 09:48

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning komt naar de Nintendo Switch. De remaster van de actie-RPG verschijnt in maart op de Japanse console.

In de zomer van vorig jaar werd aangekondigd dat Kingdoms of Amalur: Reckoning een remaster kreeg. Deze remaster, met de toepasselijke naam Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, verscheen in augustus vorig jaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Uitgever THQ Nordic heeft middels een nieuwe trailer aangekondigd dat Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning over een paar maanden ook naar de Nintendo Switch komt. In de trailer kun je alvast een beetje zien wat je kunt verwachten van de Switch-variant. Ben je echter benieuwd naar de game en onze ervaringen? Check dan Huub's video review van Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning verschijnt 16 maart op de Nintendo Switch. De game is momenteel al te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: THQ Nordic
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kingdoms of Amalur: Reckoning

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

10 februari 2012

Ontwikkelaar

Big Huge Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord