Trailer: Klassiekers Aladdin en The Lion King worden opnieuw uitgebracht

Geplaatst:
Aangepast: 29 augustus 2019 12:45

Mijn hart sloeg zojuist een paar keer over, want twee Disney-klassiekers van weleer worden binnenkort opnieuw uitgebracht. En dan heb ik het niet over de films.

The Lion King en Aladdin hebben vroeger aardig wat uurtjes van mijn tijd opgeslokt. Ik was toen nog een klein Patrickje, dus ik was er niet zo goed in. Ondanks mijn onkunde bleef ik de games keer op keer weer spelen. Disney heeft vandaag aangekondigd deze twee golden oldies nieuw leven in te blazen met een remastered versie. Naast opgepoetste graphics, zitten er ook een aantal leuke en nieuwe functionaliteiten in. Soundtracks checken!

The Lion King en Aladdin worden gebundeld verkocht en zijn vanaf komende herfst verkrijgbaar voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Gezien het label Disney Classic Games er aan verbonden is kan het zomaar zijn dat we in de toekomst meer van dit soort games terug gaan zien. Welke Disney-game zou jij graag opnieuw beleven?

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Disney Classic Games: Aladdin and The Lion King

Series

Disney

Uitgever

Disney Interactive Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

1 november 2019

Ontwikkelaar

Disney Interactive

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord