Knights of Honor II: Sovereign

  • Ontwikkelaar Black Sea Games
  • Eerste releasedatum Onbekend
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Knights of Honor II: Sovereign gameplay getoond

THQ Nordic richt zich de laatste jaren op het terugbrengen van hun oude franchises. Niet alleen via remakes, maar ook door jaren later opeens een vervolg te maken. Hetzelfde geldt voor Knights of Honor II: Sovereign waarvan we nieuwe gameplaybeelden hebben gekregen.

Knights of Honor II: Sovereign is te vergelijken met Europa Universalis. Je begint als koning van een Europees land en het is aan jou om dit verder uit te breiden. Bouw een leger op om provincies te veroveren en met harde hand te regeren of kies de diplomatieke route. Zo zijn kinderen een handig middel om meer gebieden in bezit te krijgen. In de trailer krijgen we meer te horen over het economische en politieke systeem. Ondertussen zien we vooral de kaart en de dorpjes die erop liggen. De veldslagen worden wel verder belicht. Zo zijn deze nogal verschillend en kun je je leger zelf aansturen. Knights of Honor II: Sovereign moet dan ook een diepgaande strategiegame worden zonder alle verwarrende menu's. Een eerste blik op de gameplay toont dat de menu's en icoontjes er inderdaad duidelijk uitzien.

Knights of Honor II: Sovereign gaat verschijnen voor de pc. Wanneer met de game aan de slag kunnen is nog niet bekend.

BRON THQ Nordic Digital Showcase

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?