Trailer: Knights of Honor II: Sovereign gameplay getoond

Geplaatst:

THQ Nordic richt zich de laatste jaren op het terugbrengen van hun oude franchises. Niet alleen via remakes, maar ook door jaren later opeens een vervolg te maken. Hetzelfde geldt voor Knights of Honor II: Sovereign waarvan we nieuwe gameplaybeelden hebben gekregen.

Knights of Honor II: Sovereign is te vergelijken met Europa Universalis. Je begint als koning van een Europees land en het is aan jou om dit verder uit te breiden. Bouw een leger op om provincies te veroveren en met harde hand te regeren of kies de diplomatieke route. Zo zijn kinderen een handig middel om meer gebieden in bezit te krijgen. In de trailer krijgen we meer te horen over het economische en politieke systeem. Ondertussen zien we vooral de kaart en de dorpjes die erop liggen. De veldslagen worden wel verder belicht. Zo zijn deze nogal verschillend en kun je je leger zelf aansturen. Knights of Honor II: Sovereign moet dan ook een diepgaande strategiegame worden zonder alle verwarrende menu's. Een eerste blik op de gameplay toont dat de menu's en icoontjes er inderdaad duidelijk uitzien.

Knights of Honor II: Sovereign gaat verschijnen voor de pc. Wanneer met de game aan de slag kunnen is nog niet bekend.

Bron: THQ Nordic Digital Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Knights of Honor II: Sovereign

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

Onbekend

Ontwikkelaar

Black Sea Games

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord