Death Stranding Director's Cut

  • Ontwikkelaar Kojima Productions
  • Eerste releasedatum 24 september 2021
  • Platformen PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

Trailer: Kojima toont Death Stranding Director's Cut

Tijdens de Summer Game Fest kwam er ook een aankondiging voorbij van Hideo Kojima. Death Stranding Director's Cut is onthuld voor de PlayStation 5.

Death Stranding Director's Cut werd onthuld met een mysterieuze trailer, waarin we Sam Porter Bridges weer terugzien die gespeeld wordt door Norman Reedus. In de trailer zien we de protagonist die rondsluipt in een magazijn. Er zijn nieuwe vijanden te zien in de trailer. De trailer eindigt met Sam die in een grote doos schuilt gevuld met sinaasappels. Vermoedelijk gaat het hier om een stealth-game. Verder worden er weinig details vrijgegeven. Het is dus even afwachten tot we meer kunnen zeggen over de nieuwe game.

Death Stranding Director's Cut komt naar de PlayStation 5. De releasedatum is onbekend.

BRON E3 2021

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?