Trailer: Laatste gameplaytrailer The Elder Scrolls Online: Necrom

Geplaatst:
Aangepast: 1 juni 2023 20:36

De laatste gameplaytrailer van The Elder Scrolls Online: Necrom is verschenen. Deze trailer verschijnt vlak voor de release van de uitbreiding.

The Elder Scrolls Online: Necrom is het nieuwste hoofdstuk in de Elder Scrolls Online-serie. Deze uitbreiding brengt spelers naar Morrowind, die we kennen van het gelijknamige derde deel uit de Elder Scrolls-serie. Naast dat deze nieuwe uitbreiding wat nostalgie toevoegt, kun je straks ook een Arcanist spelen. Deze nieuwe Class gebruikt een speciaal soort Eldritch-magie. In de laatste gameplaytrailer krijgen we te zien dat Hermaeus Mora weer terug is en dat hij op zoek is naar een nieuwe kampioen. Ook zien we eventjes de nieuwe Arcanist Class in actie.

The Elder Scrolls Online: Necrom verschijnt 5 juni voor de pc en 20 juni voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Bethesda
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Elder Scrolls Online: Necrom

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 juni 2023

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord