Life is Strange 2: Episode 4 - Faith

  • Ontwikkelaar DON'T NOD
  • Eerste releasedatum 22 augustus 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Interactieve Film
  • Gameliner score

Trailer: Launchtrailer voor Life is Strange 2: Episode 4

Over een aantal dagen kunnen we aan de slag met de vierde episode van Life is Strange 2. Ter ere van de aanstaande release komen Square Enix en ontwikkelaar Dontnod nu met een launchtrailer.

In Life is Strange 2: Episode 4 treffen we Sean zwaargewond aan in het ziekenhuis. Daniel is nergens te bekennen en alsof dit allemaal nog niet genoeg is wordt Sean stevig aan de tand gevoelt door de politie. Ontsnappen lijkt de enige oplossing en daarbij krijgt hij hulp uit onverwachte hoek.

Life is Strange 2: Episode 4 verschijnt op 22 augustus voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Square Enix

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?