Trailer: Layers of Fear 2 aangekondigd

Geplaatst: 25 oktober 2018 22:30
-

Twee maanden geleden bracht uitgever Gun Media via hun YouTube-kanaal naar buiten dat Bloober Team bezig was met een nieuw project. Project Méliès is in de maak, dat was duidelijk. Maar wat is het?

Nu zijn we een paar maanden verder en is er zojuist weer een video online verschenen op het kanaal. Wederom in een bioscoopsetting van weleer, maar dit keer spreekt men niet meer over een codenaam als Project Méliès. Nee, het blijkt dus dat de griezelgame Layers of Fear een vervolg krijgt. Veel meer dan deze onthulling wordt in onderstaande video helaas niet duidelijk, maar horror-fans zoals ik zijn maar wat blij te weten wat Project Méliès inhoudt. Aanschouw het zelf in onderstaande trailer.

Meer dan dat Layers of Fear 2 er komt is niet duidelijk. Vooralsnog is het niet bekend op welk platform en wanneer we de game kunnen verwachten. Nog even wachten dus.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Layers of Fear 2

Ontwikkelaar:

Bloober Team

Uitgever:

Gun Media

Release:

28 mei 2019

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord