Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Laika: Aged Through Blood

  • Ontwikkelaar Brainwash Gang
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Indie , Metroidvania
  • Gameliner score -

Trailer: Lekker cruisen op je motor in Laika: Aged Through Blood

In Laika: Aged Through Blood kruip je in de huid van een vos op een motor. Gewapend met een pistool trek je door de woestijn.

Laika: Aged Through Blood is een game waarbij je op je motor door de woestijn rijdt. Deze zogenaamde "motorvania" kent veel actie en platform-elementen. Als stoere biker-vos rijd je door een post-apocalyptische woestijn. Tussendoor bezoek je stadjes en kom je andere dieren tegen die je op je avontuur kunnen helpen. Het narratief speelt een belangrijke rol in Laika: Aged Through Blood.

Laika: Aged Through Blood verschijnt later op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch.

BRON Future Games Show

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?