Headbangers: Rhythm Royale

  • Ontwikkelaar Glee-Cheese
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2023
  • Platformen Pc , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Muziek , Party , Battle Royale
  • Gameliner score -

Trailer: Lekker swingen met Headbangers: Rhythm Royale

Muziekliefhebbers kunnen straks aan de slag met Headbangers: Rhythm Royale. Een ritmegame met duiven.

Headbangers: Rhythm Royale is een nieuwe game die wordt uitgegeven door Team 17. Middels een aankondigingstrailer kunnen we een beetje zien wat we ervan kunnen verwachten. Aan de naam te zien, is Headbangers: Rhythm Royale een ritmegame waarbij muziek dus een grote rol speelt. Daarnaast leerden we ook dat duiven de hoofdrol spelen in deze game. In de trailer zien we namelijk hoe een groep gek uitgedoste blauwe duiven met kraaloogjes zingt en danst op de maat van de muziek. Het wordt een waar gekkenhuis, dus.

Headbangers: Rhythm Royale verschijnt dit jaar voor de pc, PlayStation 5, Xbox Series en Nintendo Switch.

BRON Team 17

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?