Let's Sing 2022

  • Ontwikkelaar Voxler
  • Eerste releasedatum 23 november 2021
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Muziek , Party
  • Gameliner score

Trailer: Let's Sing 2022 tracklist geteased

Uitgever Ravenscourt en ontwikkelaar Voxler hebben een teaser online geplaatst voor Let's Sing 2022. De teaser geeft ons een klein inkijkje in de tracklist van de partygame.

Een aantal tracks van Let's Sing 2022 zijn al bekend. Zo zijn 'Lady Gaga - Stupid Love', 'Shawn Mendes & Justin Bieber - Monster', 'Ariana Grande - Positions', 'Jason Derulo & Jawsh 685 - Savage Love' en 'Billie Eilish - everything i wanted', 'Backstreet Boys - Everybody (Backstreets Back)' en 'The White Stripes - Seven Nation Army' vertegenwoordigd op de tracklist. Uit onderstaande teaser trailer zien we een aantal artiesten voorbij komen die naast de eerder genoemde artiesten nog niet bekend zijn. Zo zien we namen als The Offspring, Calvin Harris & Rag'n'Bone Man, Topic & A7S, Joel Corry x MNEK en Jax Jones feat. Raye. Dit betekent respectievelijk dat nummers als Pretty Fly, Giant, Breaking Me, Head & Heart en You Don't Know Me waarschijnlijk ook onderdeel van de aankomende editie zijn. Evenals bijvoorbeeld Let's Sing 2021 bestaat de standaard tracklist weer uit dertig songs die je uit kunt breiden met dlc.

Vanaf november 2021 kun je je zoetgevooisde zangkunsten vertonen in Let's Sing 2022.

BRON Ravenscourt

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?