Trailer: Level-5 toont MEGATON MUSASHI: WIRED

Geplaatst: 9 maart 2023 13:55
-

In Japan weten ze wel het een en het ander over enorme mechs die elkaar te lijf gaan. Level-5 doet ook graag een duit in het zakje met MEGATON MUSASHI: WIRED.

MEGATON MUSASHI is een Japanse multimediafranchise van Level-5 en het is niet moeilijk in te beelden waar het over gaat. Gigantische robots gaan elkaar te lijf en in het nieuwste deel MEGATON MUSASHI: WIRED kun je spelen met allerlei soorten mechanische vechtmachines. De multiplayer bestaat uit 3v3 gevechten, maar je kunt ook elkaar de metalen hand schudden en samenwerken in Colosseum Battle. In deze modus vecht je samen tegen een gigantische tegenstander. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken om platformkeuze, want MEGATON MUSASHI: WIRED heeft cross-play. Er worden steeds meer robots toegevoegd aan het speelbare rooster, zoals de Mazinger Z, Getter Robot, UFO Robot Grendizer, COMBATTLER V en VOLTES V.

MEGATON MUSASHI: WIRED is in ontwikkeling voor de pc, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Level-5
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot MEGATON MUSASHI: WIRED

Ontwikkelaar:

Level-5

Uitgever:

Level-5

Release:

2023

-

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation 5

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord