Life is Strange 2: Episode 2 - Rules

  • Ontwikkelaar DON'T NOD
  • Eerste releasedatum 24 januari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Interactieve Film
  • Gameliner score

Trailer: Life is Strange 2: Episode 2 krijgt officiële releasedatum

De eerste episode van Life is Strange 2 kwam eind September al uit en fans zitten nog steeds te wachten op de volgende episode. Ontwikkelaar Dontnod Entertainment heeft onlangs eindelijk een officiële releasedatum voor Life is Strange 2: Episode 2 aangekondigd.

Ontwikkelaar Dontnod Entertainment heeft eerder al aangegeven dat de tweede episode van Life is Strange 2 nog tot januari volgend jaar op zich laat wachten. Life is Strange 2: Episode 2 - Rules, heeft nu een officiële releasedatum gekregen van 24 januari 2019. Deze aankondiging ging gepaard met een live action trailer, waarin we een kleine glimp van het tweede hoofdstuk op kunnen vangen. In dit tweede hoofdstuk reizen de twee broers verder door de sneeuw om vervolgens bij de woning van hun grootouders aan te komen. Daar maken ze kennis met een mysterieuze buurjongen die ook denkt dat hij superkrachten heeft.

Life is Strange 2: Episode 2 - Rules komt op 24 januari 2019 uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?