Trailer: Lions Gate komt met citybuilder Nova Roma

Geplaatst:

Lions Gate, de ontwikkelaars van Kingdoms and Castles, komen met een nieuwe kleurrijke en rustige citybuilder. Nova Roma kwam onverwachts voorbij tijdens de PC Gaming Show.

De middeleeuwse setting van Kingdoms and Castles wordt omgeruild voor de Oudheid en dan specifiek het Romeinse Rijk. In de trailer is te zien hoe je van een klein dorp een grote stad maakt. Typische gebouwen zoals een Amfitheater, aquaducten en het Circus Maximus komen voorbij. Nova Roma gaat in de basis een stuk uitgebreider zijn dan hun andere game. Je moet namelijk de Romeinse goden tevreden houden, want anders maken ze het leven een stuk moeilijker. Bliksemschichten en vloedgolven kunnen eenvoudig je gehele stad verwoesten. Dit keer moet je ook technologie vrijspelen. Ondanks dat er meer te regelen valt, behoudt Nova Roma de bekende en geliefde stijl waar Lions Gate bekend om staat.

Nova Roma staat gepland voor 2024. De game is alleen te spelen via de pc.

Bron: PC Gaming Show

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nova Roma

Series

-

Uitgever

Hooded Horse

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

2024

Ontwikkelaar

Lions Gate

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord