Trailer: Maak kennis met Space Crew

Geplaatst: 24 september 2020 15:29

Uitgever Curve Digital en ontwikkelaar Runner Duck hebben een overviewtrailer gepubliceerd van hun aankomende strategiegame Space Crew. In de trailer komen alle details van de game voorbij.

In juni werd een vervolg op Bomber Crew aangekondigd, genaamd Space Crew. Deze game draait net zoals Bomber Crew om de crew management gameplay, maar brengt het een stapje verder op alle aspecten. Terwijl Bomber Crew zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog, vindt Space Crew plaats in de ruimte in je eigen customizable ruimteschip. Het is aan jou de taak om je crew te leiden en de aarde te verdedigen tegen de 'Phasmids', een buitenaardse bedreiging. De trailer geeft een overzicht van alle mogelijkheden in de strategiegame, zoals micromanagement, missies voltooien, upgrades uitvoeren en natuurlijk vechten tegen de vijand. Space Crew heeft nog veel meer details, dus check vooral de video hieronder:

Space Crew is vanaf 15 oktober te spelen op de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Pre-orders van de game zijn vandaag van start gegaan. Iedereen die pre-ordered krijgt op Xbox One en PlayStation 4 20% korting en Bomber Crew gratis. Vanaf 1 oktober kunnen Nintendo Switch-gebruikers Space Crew ook met korting kopen.

Bron: Curve Digital
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Space Crew

Series

-

Uitgever

Curve Digital

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

15 oktober 2020

Ontwikkelaar

Runner Duck

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord