Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: Mario en Sonic nemen deel aan Mario & Sonic at the Olympics

Geplaatst: 11 juni 2019 18:45
Aangepast: 12 juni 2019 15:13

Mario, Sonic, Robotnic (Eggman), Luigi en vele anderen trekken alvast de sportoutfit weer aan. De legendarische personages nemen namelijk weer deel aan de Olympische Spelen in Mario & Sonic at the Olympic Games.

Het is niet voor het eerst dat de iconen meedoen aan de Olympische Spelen, maar ze hebben wel even een sabbatical gehad. Nu keren Mario en Sonic weer terug om elkaar te vernederen in diverse sporten binnen de Olympische Zomerspelen. Zo zien de personages voetballen, badmintonnen, rondjes rennen en skateboarden. Mario & Sonic at the Olympic Games verschijnt in november exclusief op de Nintendo Switch.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

8 november 2019

Ontwikkelaar

SEGA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord