Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

  • Ontwikkelaar SEGA
  • Eerste releasedatum 8 november 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Sport , Party
  • Gameliner score

Trailer: Mario en Sonic nemen deel aan Mario & Sonic at the Olympics

Mario, Sonic, Robotnic (Eggman), Luigi en vele anderen trekken alvast de sportoutfit weer aan. De legendarische personages nemen namelijk weer deel aan de Olympische Spelen in Mario & Sonic at the Olympic Games.

Het is niet voor het eerst dat de iconen meedoen aan de Olympische Spelen, maar ze hebben wel even een sabbatical gehad. Nu keren Mario en Sonic weer terug om elkaar te vernederen in diverse sporten binnen de Olympische Zomerspelen. Zo zien de personages voetballen, badmintonnen, rondjes rennen en skateboarden. Mario & Sonic at the Olympic Games verschijnt in november exclusief op de Nintendo Switch.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?