Trailer: Mega Man krijgt nieuw slachtoffer in de vorm van Impact Man

Geplaatst: 3 september 2018 13:00
Aangepast: 3 september 2018 14:02

We kunnen inmiddels wel stellen dat de vijanden van Mega Man ietwat aan de aparte kant zijn. Na Cut Man, Heat Man, Ice Man en nog heel veel andere Man's, is het nu de beurt aan Impact Man om Mega Man te stoppen in Mega Man 11.

Mega Man keert na jarenlange afwezigheid eindelijk terug in het genre waarin hij thuishoort. De Blue Bomber neemt het al sinds dag en dauw op tegen Dr. Wily en zijn evil robot army. Ook dit keer krijgt Mega Man het aan de stok met menig robot baas. Met flinke spikes tracht de nieuwe robot master, Impact Man, impact te maken op onze geliefde held. Een dode robotmeester loont echter voor Mega Man, na het verslaan krijgt hij namelijk de nieuwe Pile Driver-kracht!

Mega Man 11 verschijnt op 2 oktober voor de PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en pc.

Bron: YouTube
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mega Man 11

Series

Mega Man

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

2 oktober 2018

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord