Trailer: Met Ultros heb je geen paddo's meer nodig

-

Als je van vrolijke platformers houdt, of van paddo's, dan vind je Ultros vast wel interessant. De game werd onlangs onthuld tijdens de PlayStation Showcase.

De psychedelische sci-fi sidescroller Ultros is de eerste game van de nieuwe Zweedse studio Hadoque. Game director Mårten Brüggemann beschrijft de game als een 'verkennings- en avonturengame met een sci-fi achtergrond en een laag mysterie, met een diepgaande geschiedenis en metathema's'. Protagonist Ouiji wordt wakker nadat haar schip lijkt te zijn neergestort op een gigantische kosmische sarcofaag met een oude kwaadaardige entiteit, genaamd Ultros. De game werkt met een op loops gebaseerde gameplay-mechanisme. Dat bekent dat je tijdens iedere run weer nieuwe geheimen kunt ontdekken.

Ultros verschijnt in 2024, exclusief voor de PlayStation 4 en de PlayStation 5.

Bron: Sony

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot ULTROS

Ontwikkelaar:

El Huervo

Uitgever:

Kepler Interactive

Release:

13 februari 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord