MotoGP 22

  • Ontwikkelaar Milestone
  • Eerste releasedatum 21 april 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trailer: Milestone onthult MotoGP 22

Milestone heeft de nieuwste MotoGP-game onthuld. MotoGP 22 racet in april naar je toe.

Houd je niet van racen op vier wielen, maar liever op twee? Dan zit je met MotoGP 22 goed. Ontwikkelaar Milestone heeft namelijk een nieuwe trailer gedropt waarin we MotoGP 22 kunnen zien. Volgens de ontwikkelaar wordt MotoGP 22 de meest immersieve en realistische MotoGP-game ooit. Je kunt in MotoGP 22 straks niet alleen het 2022-seizoen van MotoGP beleven, maar ook het legendarische 2009-seizoen herbeleven. Ook krijgt de game een nieuwe split-screen-modus waarmee je je vrienden op hetzelfde apparaat uit kunt dagen tot een lekker potje racen.

MotoGP 22 is vanaf 21 april beschikbaar op de pc, PlayStation 4, PlayStaton 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch.

BRON Milestone

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?