Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Monster Energy Supercross - The Official Videogame 2

  • Ontwikkelaar Milestone
  • Eerste releasedatum 8 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Trailer: Monster Energy Supercross - The Official Videogame 2 aangekondigd

Milestone en Feld Entertainment, Inc., hebben Monster Energy Supercross - The Official Videogame 2 aangekondigd. De racegame is bij Milestone in ontwikkeling en verschijnt begin volgend jaar voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Monster Energy Supercross - The Official Videogame 2 draait om het gelijknamige off-road motorracekampioenschap. De game bevat een vernieuwde carrière-modus en de mogelijkheid om jouw coureur en motor volledig naar smaak aan te passen. Hierbij kan er oor de coureur gekozen worden uit maar liefst 3000 items en voor de motor uit 300 onderdelen. De racegame heeft daarnaast een verbeterde track-editor, een traningsgebied en vele gameplaytoevoegingen.

Monster Energy Supercross - The Official Videogame 2 verschijnt op 8 februari voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Persbericht Milestone

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?