Moonglow Bay

  • Ontwikkelaar Bunnyhug
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre RPG , Simulatie , Indie
  • Gameliner score

Trailer: Moonglow Bay heeft releasedatum gekregen

Moonglow Bay heeft een releasedatum gekregen. We kunnen in oktober al met de game aan de slag.

Tijdens ID@Xbox begin dit jaar werd de simulatie-RPG Moonglow Bay onthuld. Deze serene RPG in Voxel-stijl combineert gameplay van games als Stardew Valley en Animal Crossing. Tijdens de Future Games Show hebben we de releasedatum van de game mogen zien. Vanaf oktober kunnen we de game spelen en de hond Waffles aaien.

Moonglow Bay verschijnt 7 oktober voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

BRON gamescom

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?