Mosaic

  • Ontwikkelaar Krillbite Studio
  • Eerste releasedatum Q3 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

Trailer: Mysterieuze trailer Mosaic getoond

De PC Gaming Show was gevuld met vele aankondigingen en trailers en een daarvan was het mysterieuze Mosaic. Deze game kreeg tijdens de show een nieuwe trailer.

Mosaic is omgeven door een mysterieuze sfeer en stijl, maar betrekt ook de realiteit van vandaag de dag in de game. Het altijd online willen zijn speelt namelijk een grote rol in Mosaic. In de nieuwe trailer is goed te zien hoe mensen vooral in hun eigen wereld leven, terwijl de rest langs hen heen gaat, zonder dat echt bewust te zien. Bekijk hieronder de pijnlijk eerlijke trailer.

Mosaic verschijnt nog in 2019 voor de pc en consoles.

BRON PC Gamer

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?