Trailer: Nacon werkt aan nieuwe Terminator-game

Geplaatst:
Aangepast: 5 maart 2024 15:31

Aan killerrobots geen gebrek tijdens Nacon Connect 2022. De Franse uitgever sluit de show af met een kleine teaser voor hun volgende Terminator-game.

Het wordt het Terminator Survival Project genoemd. Het genre wordt hierbij verraden, het is inderdaad een survivalgame. De eerste in de Terminator-reeks. De studio die aan deze game werkt is Nacon zelf. Nacon Studio Milan heeft de opdracht gekregen om aan de slag te gaan met deze Terminator survivalgame. Het duurt nog even voordat we concrete informatie ontvangen, maar volgens de uitgever is het de moeite straks dubbel en dwars waard. De T1 ziet er in ieder geval beeldschoon uit.

Bekijk hier de meest recente Terminator-game via onze review van Terminator Resistance.

Wanneer en voor welke platformen het Terminator Survival Project verschijnt is op dit moment onbekend. De pc-versie komt er in ieder geval.

Bron: Nacon Connect
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Terminator: Survivors

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

24 oktober 2024

Ontwikkelaar

Nacon Studio Milan

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord