Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Terminator Resistance

  • Ontwikkelaar Teyon
  • Eerste releasedatum 15 november 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Nacon werkt aan nieuwe Terminator-game

Aan killerrobots geen gebrek tijdens Nacon Connect 2022. De Franse uitgever sluit de show af met een kleine teaser voor hun volgende Terminator-game.

Het wordt het Terminator Survival Project genoemd. Het genre wordt hierbij verraden, het is inderdaad een survivalgame. De eerste in de Terminator-reeks. De studio die aan deze game werkt is Nacon zelf. Nacon Studio Milan heeft de opdracht gekregen om aan de slag te gaan met deze Terminator survivalgame. Het duurt nog even voordat we concrete informatie ontvangen, maar volgens de uitgever is het de moeite straks dubbel en dwars waard. De T1 ziet er in ieder geval beeldschoon uit.

Bekijk hier de meest recente Terminator-game via onze review van Terminator Resistance.

Wanneer en voor welke platformen het Terminator Survival Project verschijnt is op dit moment onbekend. De pc-versie komt er in ieder geval.

BRON Nacon Connect

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?