Antibody

  • Ontwikkelaar PunchButton Studios
  • Eerste releasedatum Q2 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Actie , Indie
  • Gameliner score -

Trailer: Nederlandse studio kondigt Antibody aan

Het Nederlandse PunchButton Studios heeft een nieuwe game aangekondigd. Middels een nieuwe trailer laten zij weten dat Antibody in de maak is.

Antibody wordt alweer de tweede game van de nog relatief jonge studio. In deze tijd van virussen en vaccinaties is het bijna ondenkbaar om een game te verzinnen die minder relevant is, maar de eerste stappen in de ontwikkeling van Antibody werden toch echt al in 2019 gezet. De game is geïnspireerd op shooters uit de Jaren 80 en dat is ook terug te zien in de gameplay. Gewapend met Chonklers - buitenaardse wezens die over helende krachten beschikken - moet jij van de planeet Sanguon weer een veilige plek maken door infecties te bestrijden.

Antibody staat gepland voor een release in het tweede kwartaal van 2021.

BRON PunchButton Studios

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?