Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Neverwinter: Jewel of the North

  • Ontwikkelaar Cryptic Studios
  • Eerste releasedatum 27 juli 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , MMO , RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Neverwinter: Jewel of the North nu beschikbaar

Neverwinter: Jewel of the North, de 21ste module voor Neverwinter, is nu beschikbaar voor Xbox One en PlayStation 4.

Neverwinter kwam op 27 juli uit voor de pc, maar vanaf nu is de game ook te spelen op de Xbox One en de PlayStation 4. Jewel of the North is de nieuwste module voor de game en brengt onder andere een Bard klasse met zich mee die gebaseerd is op de 5e editie van Dungeons & Dragons. De klasse bevat twee verschillende Paragon Paden, die ook Songblade en Minstrel toevoegen aan Neverwinter. Songblade verleidt je vijanden met zwaarden, magie en muziek. Minstrel gaat een ondersteunende rol spelen wanneer je nummers speelt om je bondgenoten sterker te maken.

Neverwinter: Jewel of the North is nu beschikbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?