Trailer: Next-gen motorracen in RIDE 5

Geplaatst:

De RIDE-franchise staat op het punt om terug te keren. RIDE 5 is zojuist aangekondigd en belooft een echte next-gen ervaring te worden.

In RIDE 5 staat wederom motorracen centraal. Milestone wil van deze titel een realistische en tegelijkertijd toegankelijke racegame maken. Er is flink gesleuteld aan de vele gameplaysystemen, zoals het Dynamic Weather systeem, AI gebaseerde hulpmiddelen tijdens het rijden en nog veel meer. In RIDE 5 wil jij de beste coureur worden die de wereld kent. De carrièremodus bestaat uit vier hoofdrace-bundels die de speler achter elkaar moet ontgrendelen. Daarnaast krijg je te maken met tien rivalen, die de speler het leven zuur maken. Op verzoek van de community keert split-screen multiplayer terug. Daarnaast is er cross-play beschikbaar tussen PS5 en Xbox Series X|S en tussen de twee pc-platformen (Steam en Epic Games Store). Ben jij klaar om de vetste motoren te gebruiken op zowel originele als wereldberoemde tracks?

Check hier onze review van RIDE 4.

RIDE 5 is beschikbaar vanaf 24 augustus voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Milestone
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RIDE 5

Series

-

Uitgever

Milestone

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

24 augustus 2023

Ontwikkelaar

Milestone

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord