Arma Reforger

  • Ontwikkelaar Bohemia Interactive
  • Eerste releasedatum 17 mei 2022
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe Arma-game Arma Reforger aangekondigd

Bohemia Interactive komt met een nieuwe Arma-game. Het is helaas niet Arma 4, maar wel Arma Reforger, een soort voorproefje op de nieuwe game.

Via een speciale livestream liet ontwikkelaar Bohemia Interactive ons zien wat ze voor ons in petto heeft wat betreft de Arma-serie. Het is helaas nog even wachten op Arma 4, maar er komt in de tussentijd wel een andere game uit die we kunnen spelen. Het gaat hier om Arma Reforger. Dit is een first-person shooter die als een soort opstap dient naar Arma 4. Reforger is namelijk ontwikkeld in de Enfusion-engine. Deze engine wordt ook voor Arma 4 gebruikt. Zo kunnen we dus zien wat de engine allemaal kan en wat we van de volgende hoofdgame in de Arma-serie kunnen verwachten. In Arma Reforger keren we terug naar Everon, het slagveld waar ook Arma: Cold War Assault zich afspeelde.

Arma Reforger is nu beschikbaar in de vroegtijdige toegang op Steam en Game Preview op Xbox Series.

BRON Bohemia Interactive

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?