Trailer: Nieuwe Arma-game Arma Reforger aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 18 mei 2022 08:19

Bohemia Interactive komt met een nieuwe Arma-game. Het is helaas niet Arma 4, maar wel Arma Reforger, een soort voorproefje op de nieuwe game.

Via een speciale livestream liet ontwikkelaar Bohemia Interactive ons zien wat ze voor ons in petto heeft wat betreft de Arma-serie. Het is helaas nog even wachten op Arma 4, maar er komt in de tussentijd wel een andere game uit die we kunnen spelen. Het gaat hier om Arma Reforger. Dit is een first-person shooter die als een soort opstap dient naar Arma 4. Reforger is namelijk ontwikkeld in de Enfusion-engine. Deze engine wordt ook voor Arma 4 gebruikt. Zo kunnen we dus zien wat de engine allemaal kan en wat we van de volgende hoofdgame in de Arma-serie kunnen verwachten. In Arma Reforger keren we terug naar Everon, het slagveld waar ook Arma: Cold War Assault zich afspeelde.

Arma Reforger is nu beschikbaar in de vroegtijdige toegang op Steam en Game Preview op Xbox Series.

Bron: Bohemia Interactive
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Arma Reforger

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasedatum

17 mei 2022

Ontwikkelaar

Bohemia Interactive

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord