Trailer: Nieuwe beelden onthuld van Gungrave G.O.R.E

Geplaatst:
Aangepast: 15 juni 2022 10:00

Tijdens de Xbox & Bethesda extended showcase werd er onder andere een nieuwe trailer getoond van Gungrave G.O.R.E. De game komt uit in de herfst van 2022.

Actiegame Gungrave G.O.R.E, gebaseerd op de anime serieis van Yasuhiro "Trigun" Nightow, heeft nu een stijlvol ogende gameplay gevulde trailer met dank aan uitgever Prime Matter en ontwikkelaar Studio Iggymob. De game volgt protagonist Beyond The Grave die nog steeds een heleboel kogels uit zijn gigantische geweer lost, evenals gigantische raketten in een semi-realistisch decor dat deels kleurrijk en deels gorey is. Als je je al die Devil May Cry-klonen uit het begin van de jaren 2000 herinnert, toen de PS2 oppermachtig was, dan krijg je hier veel van die vibes. De game is in feite bijna vergelijkbaar met de PS2-game Gungrave die rond diezelfde periode uitkwam, maar dan in een nieuw jasje en hopelijk met een nieuwe besturing. De laatste trailer die uitkwam voor Gungrave G.O.R.E., werd getoond tijdens gamescom in 2021.

Gungrave G.O.R.E. staat op de planning voor een release in de herfst van 2022.

Bron: Prime Matter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gungrave G.O.R.E.

Series

-

Uitgever

Prime Matter

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

22 november 2022

Ontwikkelaar

Iggymob

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord