Dolmen

  • Ontwikkelaar Massive Work Studio
  • Eerste releasedatum 20 mei 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Horror
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe gameplaybeelden Dolmen onthuld

Dolmen werd vandaag opnieuw onthuld als een van de franchises die door Prime Matter zal worden gepubliceerd. Dolmen is een sci-fi actie-RPG, die zich afspeelt in een Giger-achtig universum.

Als de naam bekend klinkt, komt dat omdat Dolmen in 2018 met succes werd gekickstart. Indie-ontwikkelaar Massive Work presenteerde de game onlangs al aan een selecte groep websites. Deze avond, tijdens de E3 Koch Media-presentatie, kwam de game opnieuw langs. Dolmen is een uitdagende game, met op uithoudingsvermogen gebaseerde gevechten, omgevingspuzzels en gevechten met grote eindbazen. De game biedt zowel melee- als afstandsgevechten, waarbij spelers de mogelijkheid hebben om af te wisselen tussen de beide speelstijlen. Souls-spelers zullen bekend zijn met enkele mechanics van de game gezien de ontwikkelaars van Dolmen overduidelijk goed naar die game hebben gekeken. Bekijk hieronder de gameplaybeelden van Dolmen:

De releasedatum van Dolmen is vooralsnog niet bekend. De game is bestemd voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X.

BRON Koch Media

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?