Trailer: Nieuwe informatie JoJo's Bizarre Adventure onthuld

Geplaatst:

Bandai Namco heeft veel informatie naar buiten gebracht over JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R. Deze informatie wordt uiteengezet in een uitgebreide trailer.

Met een trailer van ruim vijf minuten komen we meer te weten over JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R. Vrijwel direct krijgen we te horen dat de game volgende maand al kunnen verwachten. Mocht je nog geen favoriet personage hebben om mee te vechten dan kun je rekenen op behoorlijk wat keuzestress. JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R bevat namelijk maar liefst vijftig personages om uit te kiezen. Daarnaast worden er een aantal abilities uitgelicht zoals Stand, Mode en Mounted.

Daar blijft het niet bij, want ook verschillende mechanieken komen aan bod in de trailer. Een voorbeeld hiervan is de Easy Beat techniek, waarbij je combo's makkelijker aan elkaar kunt rijgen door de knoppen in een bepaald ritme in te drukken. JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R zit bovendien vol met gamemodi. Zo kun je je skills op de proef stellen in All-Star Battle Mode, Versus Mode, Arcade Mode, Practice Mode en Online Mode. Een volledig overzicht van alle nieuwe informatie tref je in de trailer hieronder.

JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R verschijnt op 2 september voor pc, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: Bandai Namco
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle R

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 september 2022

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord