Trailer: Nieuwe IP Humankind onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 19 augustus 2019 22:13

Ontwikkelaar Amplitude Studios en uitgever SEGA hebben tijdens gamescom's Opening Night Live-presentatie een nieuwe game onthuld. HUMANKIND is een real time strategy-game waar jij het lot van de mensheid bepaald.

In de game begeleid je de mensheid vanaf de oermens naar de moderne tijd. Door een mengelmoes van zestig verschillende culturen kun jij je eigen beschaving vormgeven en speel je voor God. In aanloop naar gamescom had SEGA de game al geteased en het blijkt dus om HUMANKIND te gaan. Bekijk hieronder de eerste officiële trailer van deze nieuwe AAA-titel.

HUMANKIND komt in 2020 in de schappen te liggen. Vooralsnog is niet bekend voor welke platformen de game uitgebracht gaat worden.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord