Trailer: Nieuwe Kuifje game in de maak: Tintin Reporter

Geplaatst:
Aangepast: 22 augustus 2022 23:44

Uitgever Microids heeft vandaag een nieuwe game aangekondigd. Niemand minder dan Kuifje vertolkt de hoofdrol in Tintin Reporter - Cigars of the Pharaoh.

Het is een behoorlijke tijd stil geweest bij onze gekuifde vriend, maar Tintin - zoals zijn Engelse naam luidt - krijgt weer een nieuwe game. Dit avontuur wordt ontwikkeld door Pendulo Studios. De Belg reist vergezeld door zijn hondje Bobbie af naar Egypte. Dat had je aan de hand van de titel vast niet kunnen raden. Toch blijft het niet alleen bij Egypte. Ook India wordt aangedaan. De korte teaser geeft nog niet al te veel prijs van wat we kunnen verwachten, maar Tintin moet erop uit om de tombe van farao Kih-Oskh te vinden. De laatste game van Kuifje dateert alweer van 2011.

Tintin Reporter - Cigars of the Pharaoh verschijnt ergens in 2023 voor pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Bron: Microids
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tintin Reporter - Cigars of the Pharaoh

Series

-

Uitgever

Microids

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

7 november 2023

Ontwikkelaar

Pendulo Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord