Mario Power Tennis

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 6 maart 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Trailer nieuwe Mario Power Tennis

Zoals bekend, zijn ze bij Nintendo bezig om meerdere Gamecube games naar de Nintendo Wii te brengen. Dat doen ze natuurlijk niet zonder het eerst te hebben aangepast aan de besturing van de Wii remote. Maar dat is niet het enige, want de games zullen daarnaast ook grafisch worden verbeterd en nieuwe toevoegingen bevatten.

Mario Power Tennis is ook één van de Gamecube games die naar de Nintendo Wii komt en bij deze game is de besturing van de WiiMote erg belangrijk. In de Japanse Trailer hieronder kun je dan ook goed zien hoe de effecten aan de bal worden gegeven en natuurlijk kun je dan gelijk de graphics bekijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?