Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom

  • Ontwikkelaar Marvelous Interactive
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc , Nintendo Switch , PlayStation 5
  • Genre RPG , Simulatie
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe Story of Seasons-game onderweg

Voor de boerderij liefhebbers is er goed nieuws, want er is een nieuwe Story of Seasons-game onderweg. Het heeft een vrij korte titel, namelijk Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom.

Ja, in Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom begin je je eigen boerderij op te richten. In deze farming simulatie draait het om de relaties met andere personages, het verbouwen van gewassen en de mini-games, zoals het vissen. Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom is te spelen met een co-op partner. Erg handig, die kan je mooi al het plukwerk laten doen. Bekijk hier de andere Doreamon Story of Seasons-game.

Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom verschijnt dit jaar voor de pc, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

BRON Nintendo Direct Mini

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?