Trailer: Nieuwe Story of Seasons-game onderweg

Geplaatst:

Voor de boerderij liefhebbers is er goed nieuws, want er is een nieuwe Story of Seasons-game onderweg. Het heeft een vrij korte titel, namelijk Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom.

Ja, in Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom begin je je eigen boerderij op te richten. In deze farming simulatie draait het om de relaties met andere personages, het verbouwen van gewassen en de mini-games, zoals het vissen. Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom is te spelen met een co-op partner. Erg handig, die kan je mooi al het plukwerk laten doen. Bekijk hier de andere Doreamon Story of Seasons-game.

Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom verschijnt dit jaar voor de pc, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: Nintendo Direct Mini
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5

Releasewindow

2 november 2022

Ontwikkelaar

Marvelous Interactive

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord