Ape Out

  • Ontwikkelaar Gabe Cuzillo
  • Eerste releasedatum 28 februari 2019
  • Platformen Pc , Nintendo Switch
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe trailer Ape Out getoond tijdens Kinda Funny Games Showcase

Devolver Digital heeft gedurende de Kinda Funny Games Showcase een nieuwe trailer van Gabe Cuzillo's Ape Out getoond. De trailer laat ons nieuwe gameplay beelden zien van de game die begin volgend jaar uitkomt.

In Ape Out kruip je in de huid van een gorilla en baan je je een weg door een gebouw. Je innerlijke Bokito of Harambe heeft het niet zo op mensen, dus moet je verdieping voor verdieping iedereen uitroeien die je tegenkomt. Je ziet de game van bovenaf, wat doet denken aan games als Hotline Miami. Alleen is je wapen nu geen katana, uzi of pistool, maar een gespierde gorilla die met zijn apenstreken niks over laat van wat of wie hij tegenkomt.

Ape Out komt uit op 7 februari voor de Nintendo Switch en pc.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?